CONNECT - MONO FLAP

Connect - Mono flap
Connect - Mono flap

Connect er udstyret med en helt ny bom med en flad profil og længere kopjern for at sikre større støtte og balance i sadlen. Denne model er designet og lavet til at passe moderne heste med en kompakt og god muskuløs form. Kan også varmt anbefales til heste med en kort ryg.

Dens bløde sæde er designet til at garantere maksimal komfort og give en tæt kontaktfølelse. Med en smal talje og et sæde lavet af teknisk polyurethan, og en slankere form sikrer det en utrolig følelse af tæt kontakt og samtidig opretholder stor komfort.

En anden nyhed vedrører sadel klapperne: fremstillet udelukkende af dobbelt læder, de sikrer fremragende kontakt og større blødhed. Ud over de forskellige længdemuligheder vil det være muligt at have 3 forskellige fremspring i en enkelt flap; denne justering skal udføres af en forhandler eller montør ved kun at skifte en skrue i indsætningshullerne.
De tre projektionstyper vil være følgende:
- Fremad (+ 2 cm) for at garantere mere frihed til knæ og lårstøtte
- Standard for en mere lodret kropsholdning
- Tilbagetrukket (-2 cm) for større støtte og knækontakt.

Frontpanelens fastgørelse til klapper er i velcro, dette giver mulighed for en korrekt overholdelse mellem de to komponenter og undgår dannelse af folder etc.

Connect har lange, ergonomisk formede knæpuder. De består af et teknisk materiale med dobbelt tæthed, der giver blødhed og komfort i kontaktområdet med rytterens ben og solid støtte på den ydre overflade.

Panelerne har en unik form, der er helt forskellig fra enhver anden model. Foran passer den innovative ergonomiske form perfekt til både muskulære ryg og udtalt markeret manke.

Takket være en større overflade, der ligger på trapeziusområdet og tyndere kanter, begrænser dette panel ikke skuldernes bevægelsesfrihed og hjælper samtidig balancen i sadlen. Takket være paneler med kile vil det også være muligt at anmode om ekstra stopning, ikke kun i det bageste område, men også i fronten, i tilfælde af særligt fremtrædende manke eller udsatte rygsøjler.

Alle dressur sadler fås i 16/17/18 tommer versioner
Fås i sort, mørkebrun og kakao