Hov, Ben & senepleje

Paskabiovit
Paskabiovit

Paskabiovit

Paskabiovit er et stærk biotin produkt, der indeholder alle uundværlige elementer for hovens regelmæssige og harmoniske vækst, samt for en sund hud og pels. Paskabiovit er foruden biotin bl.a beriget med organisk svovl, zink, kobber og jern. Paskabiovit er særligt velegnet til heste med dårlig hornvækst, hud eller pelslag. Men kan anvendes til alle heste for at opnå en skinnende pels og få hove af god kvalitet. Meget nemt at anvende, idet produktet er i pilleform.
Til almindelig vedligeholdelse : 10 til 20 gr. pr. dag i 50 dage, 4 gange årligt.
Til kritiske tilfælde : 10 til 20 gr. pr. dag i 90 - 100 dage, 1 til 2 gange om året.

Dåse med 1 kg. pris i kr. 409,-
Spand med 5 kg. pris i kr. 1799,-

Harpagophyt
Harpagophyt

Harpagophyt

Harpagophyt bidrager til at lindre træthed i muskler og led i kraft af de gode egenskaber ved Harpagophytum. Produktet giver ligeledes foderet de nødvendige elementet for at opretholde smidige led. Anvendes til sportsheste for at styrke deres sener og led, som udsættes for store belastninger. Anvendes ligeledes til alle heste med tendens til at få problemer med slidgigt, samt til ældre eller rekonvalescente heste, idet produktet har en smertestillende effekt.
Heste på ca. 500 kg. : 100 gr. / hest / dag
Harpagophyt styrker bevægelsesapparatet, skal bruges 10 gange om måneden hos sportsheste, som skal klare intense anstrengelser eller hos ældre heste.

Karenstid : 48 timer før konkurrence

Dåse med 1 kg. pris i kr. 239,-
Dåse med 4 kg. pris i kr. 840,-


Hargago'flex
Hargago'flex
Harpago'flex

Harpago'flex bidrager til at lindre træthed i muskler og led i kraft af de gode egenskaber ved harpagophytum, Mjødurt og Piletræ. Harpago'flex giver ligeledes foderet de nødvendige elementer for at opretholde smidige led. Anvendes til atletiske heste for at styrke deres sener og led, som udsættes for store belastninger. Anvendes ligeledes til alle heste med tendens til at få problemer med slidgigt samt gamle eller rekonvalescente heste.
Harpago'flex skal bruges 10 gange om måneden hos konkurrenceheste og løbsheste.
Brug ikke produktet 48 timer før et løb eller en konkurrence.

Dosering til 500 kg hest: 50-100 ml pr. dag.

Fås i doseringsflaske med 1 liter. Pris kr. 225,-

Tendi'protec+
Tendi'protec+Tendi'protec+

Blanding af aromatiske stoffer og planteekstrater med det formål, at styrke sener og senebånd. Tendi'protec+ anbefales til heste, hvor der stilles store krav til sener og senebånd eller i løbet af rekonvalenscens efter problemer med sener.

Administreres i foderrationen, drikkevandet eller direkte i hestens mund med 50 ml/hest/dag i 6-10 dage. Skal omrystes før brug.

Doseringsflaske med 1 liter. Pris 420,-

Paskaflex
Paskaflex

Paskaflex

Paskaflex unikke sammensætning, giver dette produkt to meget vigtige egenskaber.1. Beskytter bruskens matriks : Denne beskyttelse er baseret på en sammenstilling af Glucosamin og Chondroitin, kombineret med planteekstrakter og sporstoffer ( kobber, zink og mangan i form af glycinat ). Glucosamin og Chondroitin indgår i bruksens sammensætning og forstærker dens beskyttelsesmekanisme. 2. Fremmer leddets smidighed : Det meget høje indhold af umættede Omegs 3 og DHA fedtsyrer ( fra pulver af blødyr ) og planteekstrakter fra bl.a solbær bidrager effektivt til at gøre leddene smidige og bevægelige.
Anvendes til sportsheste for at styrke deres led, som bliver udsat for store belastninger. Specielt velegnet til ældre eller rekonvalescent heste, samt alle heste med tendens til problemer med led og knogler. ( slidgigt m.m.)

Dåse med 900 gr. pris i kr. 939,-
Spand med 5 kg. pris i kr. 3699,-
spand med 12 kg. pris i kr. 8639,-
(nu i pille form)

Equus silicis
Equus silicis

Equus Silicis

Equus Silicis er en kilde til letfordøjeligt silicium og kalcium. Disse to komponenter forbundet med en plantekerne tillader at fremme en styrkelse af knoglestrukturen. Equus Silicis bruges til unge heste for at garantere en sund og solid knoglestruktur. Ligeledes bruges det til sportsheste for at styrke deres meget belastede led og sener. Endvidere kan det også bruges til heste i konvalescens efter en fraktur, knoglespaltning eller senebetændelse for at optimere en god forkalkning.

Anvendes i foderration i doser på 30 gr. pr. dag pr. hest i 10 - 15 dage. Det er muligt at bruge produktet skiftevis med PASKACHEVAL padderok.

Dåse med 1 kg. pris i kr. 449,-
Spand med 5 kg. pris i kr. 1899,-