Mathilde M. Klaesson

Mathilde er opvokset på Bråthen Gård i Norge, og har trænet hos sin mor siden hun var lille. Mathildes mor er uddannet berider på Flyingen. Da hun var 9 år gammel debuterede hun i FEI, og da hun var 13 år red hun sit første Nordiske Mesterskab, og blev placeret som nr. 6 med over 70%. Som ponyrytter har hun deltaget i flere Norske Mesterskaber samt internationale stævner på 7 forskellige ponyer.
I 2013 købte familien den 3 års gamle Sandbæks Rio-El. Dette var starten på en fantastisk eventyr. Hendes søster startede med at ride og konkurrere med Rio som unghest. Her gik han blandt andet i Herning samt Ungheste VM. I en alder af 15 år overtog Mathilde Rio. Som junior vandt hun det Norske Mesterskab, fik en 2. og 3. plads til Nordisk Mesterskab og ikke mindst en 7. plads til Europamesterskabet i Frankrig. Der ud over har hun flere internationale topplaceringer.
Mathilde har altid synes at det var sjovt at ride de aldersbestemte klasser, men målet med Rio har altid været at den skulle udvikles til Grand Prix. Derfor var det heldigt at Mathilde fik mulighederne for at i 2019 komme et år til England og træne hos Kyra Kyrklund og Richard White. Sammen med Rio har hun været i de bedste hænder og er nu godt på vej mod Grand Prix.