PIKEUR er ridebranchens nr. 1 når det drejer sig om beklædning til rytteren.
Kendetegnet for Pikeur er tysk grundighed, når det er bedst med kvalitet og funktionalitet i top.
Pikeur blev grundlagt i 1957 og er idag ejet af de to brødre Klaus og Werner Brinkmann, som selv har været ryttere på allerhøjeste niveau, hvor de blandt andet har deltaget i Nations Cup Springning og har repræsenteret Tyskland ved OL.
Brinkmann Group ejer blandt andet også den kendte modetøjsproducent Bugatti.

ESKADRON er Pikeurs svar på udstyr til hesten.
Eskadron er, ligesom Pikeur, en virksomhed der fokuserer på tysk kvalitet, innovation og fuktionalitet.
Produktsortimentet er bredt indenfor sadelunderlag, dækkener, grimer, plejemidler, bandager, gamacher og meget mere til hesten.
Eskadron er som Pikeur, ligeledes ejet af Brinkmann Group

PASKACHEVAL har innoveret i mere end 50 år til fordel for hestens sundhed ved at udvikle et bredt udvalg af fodertilskud,mineraler,produkter til at pleje ben og hove, hygiejneprodukter og produkter til vedligeholdelse af læder.

Herman Sprenger er et tysk firma, der producerer alt indenfor metal til rideudstyrsbranchen. Firmaet har eksisteret siden 1872 og med deres unikke design og kvalitet, leverer de bl.a bid til hele verden.

ROYAL HORSE er en fransk foderproducent med mere end 40 år på bagen. De er eksperter i perfomance og tilbyder et komplet sortiment af hestefoder, udviklet på innovative og effektive ernæringsmæssige løsninger til at opfylde de specifikke behov til alle heste, uanset om det er til hobby, sport, konkurrence, væddeløb, eller bruges til avl. Alle ROYAL HORSE produkter giver en afgørende balance for hestens velbefindende og for at kunne præsterer på sit topniveau.

Tysk ejet familievirksomhed. Folkene bag det, har over 25 års erfaring i salg og produktion af ridehandsker både skind og kunstskind

König er et tysk firma der har lavet håndlavet læderstøvler i mere end 150 år til de førende ryttere verden over. De er kendt for deres kvalitet og holdbarhed.