FREESTYLE - MONO FLAP

Freestyle - Mono flap
Freestyle - Mono flap

Freestyle-sadlen blev udviklet i samarbejde med dressurrytteren Adelinde Cornelissen og er designet til ryttere, der foretrækker enkeltklap og tæt kontakt med hesten.

Denne model, som er meget behagelig for både hest og rytter, har en unik sædeform af sin art, begunstiget af brugen af ​​polyurethan med en høj stødabsorberingskoefficient, hvilket gør den ekstremt blød og behagelig. Freestyle fås med et dybt eller åbent sæde. Den første understøtter en mere lodret kropsholdning, mens den anden sikrer større frihed til at sidde og bevæge sig. Den tilbyder også fremragende knæstøtte takket være dobbelte tæthedsblokke, der frigør helt rytterens knæ.
Fås med knæstøtte i to versioner:

1. Hældning: For at sikre fremragende lårstøtte og maksimal frihed for knæet.
2. Lodret: Velegnet til ryttere, der foretrækker en mere lodret kropsholdning og større støtte.

Fås i 16/17/18 tommer versioner.
Farve : sort, mørkebrun eller kakao

Fås med standard- eller SL-paneler

Hvorfor vælge et SL-panel?
Giv din hest frihed til at bevæge sig i harmoni. En hest, der er fri til at bevæge sine skuldre, er en hest, der klarer sig bedre, og der er mere villigt følger kravene fra rytteren.
SL-paneler er specielt designet sammen med tekniske eksperter på området for at frigøre de mest muskuløse og markante skuldre.
Dette korte panel undgår helt enhver form for tryk på scapulært niveau, hvilket sikrer en perfekt bevægelse af skuldrene.
Alt dette samtidig med at der opretholdes et stort kontaktområde på hesten.

* dog Ikke egnet til heste med markeret manke eller med en spinkel struktur