IMPULSE - MONO FLAP

Impulse Mono
Impulse Mono

Denne model er designet og lavet til at passe moderne heste med en kompakt og godt muskuløs form og anbefales også varmt til en kort ryg. Modellen er udstyret med deres nyeste bom, som har en helt flad profil.

Dens bløde sæde er designet til at garantere maksimal komfort og give en tæt kontaktfølelse. For denne særlige model er der kun en type sæde, så det vil ikke være muligt at bestille et åbent eller dybt sæde.

En anden innovation vedrører klapperne: lavet udelukkende af dobbelt læder, de sikrer fremragende kontakt og større blødhed. Ud over de forskellige længdemuligheder vil det være muligt at have 3 forskellige varianter i en enkelt flap; denne justering skal udføres af vores forhandlere eller sadelfitter ved kun at skifte en skrue i indsætningshullerne.
De tre projektionstyper vil være følgende:
- Fremad (+ 2 cm) for at garantere mere frihed til knæ og lårstøtte
- Standard for en mere lodret kropsholdning
- Tilbagetrukket (-2 cm) for større støtte og knækontakt.

Frontpanelernes fastgørelse til klapperne er i velcro, dette giver mulighed for en korrekt overholdelse mellem de to komponenter og undgår dannelse af folder og rynker.
Impulse Mono har lange, ergonomisk formede knæpuder. De består af et teknisk materiale med dobbelt tæthed og giver blødhed og komfort i kontaktområdet med rytterens ben og solid støtte på den ydre overflade.

Panelerne har en unik form, helt anderledes end den klassiske model. Foran passer den innovative ergonomiske form perfekt til både muskulære ryg og udtalt manke, der kombinerer i et enkelt panel friheden til en SL's skuldre og understøttelsen af ​​et traditionelt panel. Takket være en større overflade, der ligger på trapeziusområdet og tyndere kanter, begrænser dette panel ikke skuldernes bevægelsesfrihed og hjælper samtidig balancen i sadlen. Takket være paneler med kile vil det også være muligt at få ekstra stopning ikke kun i det bageste område, men også i fronten, i tilfælde af særligt fremtrædende manke eller udsatte rygsøjler.

- fås i 16/17/18 tommer versioner
- fås i sort, mørkebrun og kakao