VITTORIA - MONO FLAP

Denne sadel er designet i samarbejde med en norsk sadel tekniker, Vittoria (single-flap-versionen af ​​Elena-sadlen) er designet til ryttere, der foretrækker en Mono-flap. Lavet til at give maksimal kontakt med hestens ribben og er oprettet med et åbent sæde som standardversion. De anatomisk formede sadelstøtter er udviklet uden for klappen og sikrer maksimal frihed for benet, mens de giver behagelig støtte.

Vittoria fås med et dybt eller åbent sæde. Den første understøtter en mere lodret kropsholdning, mens den anden sikrer større frihed til at sidde og bevæge sig. For versionen med et dybt sæde er det muligt at få optionen med et smal tajle.
I standardversionen har denne model stigbøjleholder i sort laklæder til sort version og brun til Kakao og mørkebrun versioner.

- Fås i sort, kakao og mørkebrun

- Fås i 16/17/18 tommer versioner

- Fås med standard- eller SL-paneler
Hvorfor vælge et SL-panel?
Giv din hest frihed til at bevæge sig i harmoni. En hest, der frit kan bevæge sine skuldre, er en hest, der klarer sig bedre
der mere villigt følger kravene fra rytteren.

SL-paneler er specielt designet sammen med tekniske eksperter inden for området for at frigøre de mest muskuløse og markante skuldre.
Dette korte panel undgår helt enhver form for tryk på scapulært niveau, hvilket sikrer en perfekt bevægelse af skuldrene.
Alt dette samtidig med at der opretholdes et stort kontaktområde på hesten.

* Ikke egnet til heste med markeret manke eller med en spinkel struktur