CA

CA
CA

CA-sadlen er udviklet i samarbejde med den tyske springrytter Christian Ahlmann. Resultatet er en kombination af design, innovation og præcision med en meget høj teknisk værdi. Kontaktfladen er unikt i sin art, den er blevet 3 cm bredere, hvilket giver en enestående følelse af komfort. Den forstørrede bredde fremmer også utrolig stabilitet og støtte både i afsætsfasen, svævet og landingen.

De innovative klapper er lavet udelukkende af dobbelt okselæder og er super slidstærke. Takket være en række tekniske snit og perforeringer giver de en utrolig følelse, der kombinerer stabiliteten og komforten af ​​en dobbelt klappe med en monos kontakt.
Sadelklaperne fås i tre varianter:
- Fremad (+ 2 cm)
- Standard
- Tilbagetrukket (-2 cm)
afhængigt af rytterens fysiske krav og stil.

Knæpuderne fås i to størrelser: store (Q) for større knæstøtte og små (B) for større bevægelsesfrihed. Som ekstraudstyr er der desuden et velcro-tilbehør i underklappen for at omplacere eller ændre knæpudernes placering.

Sadel panelerne er håndstoppet med syntetisk uld, og deres form er blevet revolutioneret og tilpasset til den moderne hesteform, som er mere kompakt og muskuløs. Med en større kontaktflade og en tyndere form giver de en optimal balance, mere trykfordelende punkter på hestens rygmarv og fremmer derved tættere kontakt.

- Fås i 16/17/18 tommer versioner
- Fås med Standard eller med SL paneler til heste med fremtrædende skuldre.
- Fås i sort, brun eller kakao

Hvorfor vælge et SL-panel?
Giv din hest frihed til at bevæge sig i harmoni. En hest, der er fri til at bevæge sine skuldre, er en hest, der klarer sig bedre.
SL-paneler er specielt designet sammen med tekniske eksperter inden for området for at frigøre de mest muskuløse og markante skuldre. Dette korte panel undgår helt enhver form for tryk på scapulært niveau, hvilket sikrer en perfekt bevægelse af skuldrene. Alt dette samtidig med at der opretholdes et stort kontaktområde på hesten.

* dog ikke egnet til heste med særlig markeret manke eller spinkel struktur.