JF

JF
JF

“Semi-flat seat, double flap”

JF-sadlen er designet til at hjælpe rytteren med at indtage en meget afbalanceret position tættere på hestens ryg og for at opnå en tættere kontakt både under flat-work og springning.

Denne sadel anbefales især til ryttere der ønsker en let “arbejdsstilling”, og foretrækker denne close-contact position. Sædet, der er revolutioneret fuldstændigt, giver en stor bevægelsesfrihed, hvilket giver en fremragende knækontakt.

De innovative sadel-klapper er lavet udelukkende af dobbelt okselæder, hvilket gør den utrolig slidstærk. Takket være en række tekniske snit og perforeringer giver de en forbløffende følelse, der kombinerer stabiliteten og komforten af ​​en dobbelt flap med kontakten fra en mono.

Sadel-klapperne fås i tre varianter: fremad (+ 2 cm), standard og tilbagetrukket (-2 cm), afhængigt af rytterens fysiske krav og stil.

Knæpuderne fås i to størrelser: store (Q) for større knæstøtte og små (B) for større bevægelsesfrihed. Som ekstraudstyr er der desuden et velcro-tilbehør i underklappen for at omplacere eller ændre til et andet sæt.

Panelerne er alle håndstoppet med syntetisk uld, og deres form er blevet revolutioneret og tilpasset til den moderne hesteform, som er mere kompakt og muskuløs. Med en større kontaktflade og en slankere form giver de en optimal balance, korrekt fordelende trykpunkter på hestens ryg og fremmer samtidig en tættere kontakt.

Alle vores sadler fås i 16/17/18 tommer versioner

Fås med Standard eller med SL paneler til heste med fremtrædende skuldre.

Alle springsadler (undtagen JPRO) har en tilpasset kompositbøjleholder, tilgængelig i grå, sort eller pink guld.

Fås i sort, mørkebrun og kakao