BRANDS HOS HORSECROWN

Pikeur

PIKEUR er ridebranchens nr. 1 når det drejer sig om beklædning til rytteren.
Kendetegnet for Pikeur er tysk grundighed, når det er bedst med kvalitet og funktionalitet i top.
Pikeur blev grundlagt i 1957 og er idag ejet af de to brødre Klaus og Werner Brinkmann, som selv har været ryttere på allerhøjeste niveau, hvor de blandt andet har deltaget i Nations Cup Springning og har repræsenteret Tyskland ved OL.
Brinkmann Group ejer blandt andet også den kendte modetøjsproducent Bugatti.

Eskadron

ESKADRON er Pikeurs svar på udstyr til hesten.
Eskadron er, ligesom Pikeur, en virksomhed der fokuserer på tysk kvalitet, innovation og fuktionalitet.
Produktsortimentet er bredt indenfor sadelunderlag, dækkener, grimer, plejemidler, bandager, gamacher og meget mere til hesten.
Eskadron er som Pikeur, ligeledes ejet af Brinkmann Group

Ariat Footwear

Ariat er skabt af Beth Cross i Pennsylvania, Amerika i 1993. Ariat har været “first-movers” i at få inkorporeret teknologien fra sport-fodtøj ind i det fodtøj vi bruger hos hesten. I dag står Ariat med et verdensklasse produktionsteam der hele tiden sørger for at udvikle på nye pris-vindende produkter!
I dag er Ariat førende på markedet indenfor arbejdssko, staldstøvler, ridestøvler, gummistøvler og meget meget mere!
Kvaliteten af produkterne er tårnhøje og særdeles omhyggeligt udvalgt og testet!

Herman Sprenger

Herman Sprenger er et tysk firma, der producerer alt indenfor metal til rideudstyrsbranchen. Firmaet har eksisteret siden 1872 og med deres unikke design og kvalitet, leverer de bl.a bid, sporer og stigebøjler til hele verden. Sprenger har ligeledes overtaget salget og udviklingen af de specielle kunststofbid fra Nathe.

Erreplus

Erreplus Saddles er en italiensk sadelproducent, som blev grundlagt i 2012 af Roberto Rasia, der efter 25 år i et andet familiebaseret sadelfirma valgt at starte noget nyt. Hans store passion for at skabe den perfekte sadel både for hest og rytter, samt mangeårig faglighed har givet ham stor know how og anerkendelse i branchen, såvel hos forhandlere som ryttere.

Erreplus´ innovative tankegang og passion, samt høje kvalitetsbevidsthed gør brandet yderst tiltalende.
Erreplus producerer sadler til dressur, spring og eventing.

Sergio Grasso


Sergio Grasso er en Italiensk producent af den højeste kvalitet ridestøvler indenfor branchen. Brandet blev grundlagt i 1979 af Sergio Grasso. Hans store passion blev at skabe ridestøvler af højeste kvalitet med nøje udvalgte materialer, kombineret med stil og elegance! Med faglig dygtighed og nysgerrighed for at udvikle og forbedre har det lykkedes ham og hans team at blive kendt over hele verden med støvler der bliver brugt af mange profesionelle ryttere, såvel som den almene!

Sergio Grasso’s passion indenfor faget, samt deres ekstremt høje bevidsthed for kvalitet og materialer passer rigtig godt ind i vores sortiment af brands!

Paskacheval

PASKACHEVAL har innoveret i mere end 50 år til fordel for hestens sundhed ved at udvikle et bredt udvalg af fodertilskud,mineraler,produkter til at pleje ben og hove, hygiejneprodukter og produkter til vedligeholdelse af læder.

Hauckeschmidt

Tysk ejet familievirksomhed. Folkene bag det, har over 25 års erfaring i salg og produktion af ridehandsker både skind og kunstskind

Royal Horse

ROYAL HORSE er en fransk foderproducent med mere end 40 år på bagen. De er eksperter i perfomance og tilbyder et komplet sortiment af hestefoder, udviklet på innovative og effektive ernæringsmæssige løsninger til at opfylde de specifikke behov til alle heste, uanset om det er til hobby, sport, konkurrence, væddeløb, eller bruges til avl. Alle ROYAL HORSE produkter giver en afgørende balance for hestens velbefindende og for at kunne præsterer på sit topniveau.

Willab

Willab er en svensk Grossist-virksomhed grundlagt i
1972 i Skåne hvor det hele startede med landbrugstilbehør.
Virksomheden har vokset sig større og er nu førende med mange brands som b.l.a Biofarm, Borstiq & Horslyx. Deres koncept handler om kvalitet og nytænkning hvor især kundernes erfaringer vægter højt!
I over 50 år har Willab altså tilbudt top kvalitetsprodukter indenfor landbrug, hest, kæledyr, hegn, havearbejde og byggeri. De arbejder konstant på at udvide og optimere deres produktsortiment. Grundet stor passion og kvalifikation er produkterne fra Willab nu fast inventar i flere topprofessionelle stalde verden over, med især deres tilskudsprodukter.
Helt unikt for Willab har de i mange år været foran tiden med stor bevidsthed omkring bæredygtighed.