Fordøjelsessystem

Paskastomac
Paskastomac

Paskastomac

Paskastomac er specielt udviklet til at fremme komfort i hestens mave på 3 niveauer.
1. Fremmer beskyttelse af mavevæggen : Ler, pektin og lecitin beklæder mavens væg. 2. Optimerer fordøjelsen i maven : Den kombinerede indvirkning af planteekstrakter og natriumbikarbonat optimerer gæringsprocessen i maven og fremmer reguleringen af pH. 3. Fremmer fornyelsen af mavens celler : En forstandig kombination af nukleotider og essentielle aminosyrer, fremmer fornyelsen af mavetarmkanalens epitelceller.
Paskastomac anvendes hos sportsheste under træning, heste/ponyer/føl med et følsomt fordøjelsessystem eller tendens til mavesår.
Skal administreres i foderrationen morgen og aften med en dosis på :
-Føl og pony : 25 gr. morgen og aften.
-Voksne heste : 50 gr. morgen og aften.
Det anbefaledes at bruge Paskastomac over en periode på en måned og forny kuren, hvis det er nødvendigt.

Spand med 3 kg. pris i kr. 775,-

Santos
Santos

Santos

Santos bidrager til at opretholde tarmflorarens ligevægt i kraft af en forstandig kombination af komplekse sukkerarter og levende gær. FOS har en præbiotisk virkning og fungerer som brændstof for en optimal tarmflora. MOS bekæmper adhesiner og har den rolle at forhindre patogene mikroorganismer i at hage sig fast i værtens tarmvæg. Santos er beriget med levende gær, som forbedrer fibrenes fordøjelighed i kraft af en stabilisering af tarmfloraen. Santos anvendes hos alle heste med uligevægtig fordøjelsesflora. Det anbefaledes at bruge Santos efter en behandling mod orm eller antibiotika.

Skal gives sammen med foderrationen :
-Føl og pony : 50 gr. pr. dag
-Voksne heste : 100 gr. dag

Spand med 2,5 kg. pris i kr. 286,-
Spand med 5 kg. pris i kr. 459,-

Algua Digest / udrensningskur
Algua Digest / udrensningskur

Algua Digest / udrensningskur

Algua Digest indeholder planteekstrakter og algeekstrakter, som stimulerer lever-drænage, nyreudskillelse og blodafgiftning. Algua Digest fremmer udskillelse fra bygspytkirtel og galde, hvilket forbedrer optagelsen af foderrationen. Det anbefaledes at bruge Algua Digest til heste, som får en rig foderration : heste i træning, avlshopper som producerer mælk osv. samt heste med nedsat lever/nyrer funktion ( rekonvalescent heste, ældre heste, eller efter apopleksiske anfald. Når Algua Digest anvendes til en sportshest, giver produktet mulighed for at udskille toksiner. Ved konkurrence og løbsheste anbefaledes Algua Digest kur hver 3-6 måned.
Administreres direkte i munden eller i drikkevandet eller i en foderration i 6 til 10 dage :
-Føl og pony 15 ml. pr. dag
-Voksne heste 30 ml. pr. dag.

Doseringsflaske med 1 L. pris i kr. 199,-
Dunk med 5 L. pris i kr. 709,-

Paska'Sand
Paska'Sand


Paska'Sand

er det nyeste produkt og er sammensat og fremstillet specielt til det danske marked. Dette produkt vil forbedre din hestes fordøjelse/velvære, hvis de kommer til, at indtage støv eller sand mens, de er på fold. I dette produkt, som består udelukkende af phyllium og majskolber (og en rød frugtsmag, så hesten kan lide det), bruger vi kun kornhinden (frøskallen) af loppefrøet (psyllium), som er frøets eneste aktive del. Dette frø vil, når det kommer ned i hestens fordøjelsessystem, danne en smørende gel og det hjælper derved med, at få sand/støv fordøjet i betydelige mængder og får det ud af fordøjelsessystemet. Paska'Sand kan bruges både forebyggende og helbredende.

Fås i spand med 3 kg. pris kr. 589,-