Læderpleje

Læderbalsam
Læderbalsam

Læderbalsam

Læderbalsam fra Paskacheval er et unikt glycerinkompleks, som giver læder næring i dybden og imprægnerer det. Dens konsistens og duft gør den ekstremt let og behagelig at bruge. En regelmæssig brug giver læderet en varig beskyttelse. Påføres med svamp eller klud ved at masseres let ind. Efterlader læderet skinnende blank.

Dåse med 500 ml. pris kr. 139,-


Læderfedt
Læderfedt

Læderfedt

Læderfedt fra Paskacheval er fremstillet til at beskytte, give næring og imprægnerer naturligt læder. Det anbefaledes at rengøre læderet med Paskacheval sæbe før påføring. Påføres med svamp eller klud ved at masseres let ind.

Spand med 1 L. pris kr. 145,-

Sadelsæbe
Sadelsæbe

Sadelsæbe

Sadelsæbe fra Paskacheval er udviklet til at rengøre og beskytte læderet. Sæben vedligeholder læderet til daglig og giver samtidig næring i kraft af sine essentielle olier og vaskeaktive stoffer. Leveres i denne praktiske flakon eller i tube/dåse. Kom en mængde på størrelse med en hasselnød på en fugtig svamp eller klud, og før det på læderet. Bør omrystes før brug.

Flakon med 300 ml. pris kr. 89,-

Sadelsæbe på spray
Sadelsæbe på spray

Sadelsæbe på spray

Sadelsæbe på spray fra Paskacheval er udviklet til at rengøre og beskytte læderet. Sæben vedligeholder læderet til daglig og giver samtidig næring i kraft af sine essentielle olier og vaskeaktive stoffer. Leveres her i denne smarte udgave på spray, som det ekstra nemt for den travle rytter. Kom et pust på en fugtig svamp eller klud, og før det på læderet. Bør omrystes før brug.

Sprayflaske med 250 ml. pris kr. 99,-
Sprayflaske med 500 ml. pris kr. 130,-

Animalsk olie
Animalsk olie

Animalsk olie

Animalsk olie giver nyt og brugt næring og smidighed. Rengør læderet med Paskacheval sæbe før påføring.

Flaske med 500 ml. pris i kr. 85,-
Flaske med 1 L. pris i kr. 149,-

Paraffinolie
Paraffinolie

Paraffinolie

Paraffinolie giver læderet næring. Mineralolie til vedligeholdelse af nyt og gammelt læder. Rengør læderet med en Paskacheval sæbe før påføring.

Flaske med 250 ml. pris i kr. 50,-
Flaske med 500 ml. pris i kr. 79,-
Flaske med 1 L. pris i kr. 129,-