Luftveje

Respiral flydende
Respiral flydende

Respiral flydende

Respiral i flydende form er en forstandig kombination af et kompleks med essentielle olier, og en blanding af appetitvækkere og smagsstoffer, der forstærker planternes virkning for at forbedre vejrtrækningskomforten. Desuden mindsker den stressreaktioner. Respiral i flydende form anbefaledes for at optimere sportshestes og væddeløbshestes vejrtrækningsevne. Respiral flydende anvendes til heste, som behandles mod problemer i forbindelse med irritation af åndedrætsvejene (allergi. hoste m.m)

Administreres direkte i munden eller i drikkevandet eller i foderration i periode på 6 til 10 dage, 50 ml. pr. hest, pr. dag.

Doseringsflaske med 1/2 L. pris i kr. 199,-
Doseringsflaske med 1 L. pris i kr. 325,-

Respiral pulver
Respiral pulver

Respiral pulver

Respiral pulver er en forstandig kombination af et kompleks med essentielle olier, og en blanding af appetitvækkere og smagsstoffer, der forstærker planternes virkning for at forbedre vejrtrækningskomforten og ventilationsevnen. Respiral pulver anbefaledes for at optimere sportshestes og væddeløbshestes vejrtrækningsevne og ventilationsevne. Respiral pulver anvendes til heste, som behandles mod problemer i forbindelse med irritation af åndedrætsvejene (allergi. hoste m.m)

Respiral pulver skal bruges i 20 efterfølgende dage om måneden, med en dosis på 50 gr. pr.hest, pr.dag.

Dåse med 1 kg. pris i kr. 245,-
Spand med 5 kg. pris i kr. 1000,-

Paskaair
Paskaair

Paskaair

Paskaair er en sammensætning af essentielle olier, der kun bruges med forstøvermaske. Produktet anbefaledes til heste som fx. lider af allergi, hoster ofte, og hvor der er behov for intensiv behandling udover de tradtionelle sirups. Med Denne behandling kan man komme dybt i hestens respirationssystem.

Flaske med 500 ml. pris i kr. 199,-