Nervesystemet

No stress
No stress

No Stress

No Stress er et flyende fodertilskud, som kombinerer appetitvækkere og smagsstoffer af vegetabilsk og mineralsk oprindelse for at bekæmpe stress, uden at reducere de sportslige resultater. No stress giver mulighed for at bl.a. dæmpe stressreaktioner i forbindelse med transport eller i visse håndteringer (smed, miljøforandringer m.m)
No stress anvendes til nervøse eller "varme" heste, samt til stressede pga. en begivenhed (transport, smed, intens træning m.m)
Administreres direkte i hestens mund, i drikkevandet eller i foderrationen med en dosis på 50 ml. pr. hest, pr. dag i 5 dage og 2 timer før en stressende begivenhed.

Doseringsflaske med 1 L. pris i kr. 279,-

Génistim
Génistim

Génistim

Génistim er et flydende fodertilskud, som kombinerer appetitvækkere og smagsstoffer samt ekstrakter fra planter og mineraler, som er uundværlige for hormonreguleringen. Planteekstrakterne har afstressende egenskaber, hvilket bidrager til at få hopperne sat i bevægelse på en rolig måde. Afbalancerer og regulerer hoppens adfærd ved bl.a. overdreven nervøsitet eller træthed, følsomhed i underlivet og i den nederste del af ryggen. Génistim indeholde fosfor og zink, som bidrager til at forebygge hypopituitarisme. Génistim bruges til hopper, når de arbejder med træning eller løb. Génistim anbefaledes til hopper i drætigshedperioden.

Skal administreres direkte i munden, eller i drikkevandet, eller i foderration i den periode hvor hoppen er hingstegal med 30 ml. pr. hoppe, i 6 til 10 dage.

Doseringsflaske med 1 L. pris i kr. 349,-
(én hoppe til 5 måneder)