Pleje af hud og pels

Køleler
Køleler

Køleler

Dette naturlige ler klar til brug er rigt på mineraler og sporestoffer. Ler Chausey-øerne bidrager til at styrke bevægelsesapparatet (sener, muskler);Det anvendes hos alle heste i følgende tilfælde (sener med fedt, ansamlinger), bløde læsioner, problemet med muskler (stivhed, træthed). Det påføres koldt på alle udsatte dele underanstrengelser.
Bruges efter træning og konkurrence. Påfør et kraftigt lag lokalt på alle områder, som er blevet svækketaf anstrengelsen (ryg, sener, knæhaser, ben). Lad virke i 4 til 12 timer og skyl med klart vand. Må ikke bruges på åbne sår.

Spand med 1,5 kg. pris i kr. 135,-
Spand med 5 kg. pris i kr. 309,-

Vaseline Codex
Vaseline Codex

Vaseline Codex

I kraft af sine blødgørende egenskaber bidrager Vaseline Codex til at bekæmpe kløe og sprækker/revner. Vaseline Codex bruges også til heste, der løber distanceridning for at beskytte dem mod stød.

Dåse med 1 L. pris i kr. 160,-
Spand med 5 L. pris i kr. 580,-

Paskafresh
Paskafresh

Paskafresh

Paskafresh er en ikke fedtet gele til udvortes brug, som afkøler hestens væv lokalt. Produktet bidrager til at bevare senernes og ledbåndenes integritet. Fremragende alternativ til ler. Fremmer reduktion af ansamlinger pga. inflammation og/eller voldsomme anstrengelser og stimulerer blodcirkulationen. Meget brugervenligt produkt, kom det på rene tørre sener uden sår.

Tube med 200 ml. pris i kr. 89,-
Flaske 1 L. pris i kr. 290,-

Shampoo
Shampoo

Shampoo

Denne shampoo giver en glinsende og skinnende pels og beskytter samtidigt om hestens hud.
Fugt huden før påføring for at gøre det lettere at bruge shampooen. Masser hele kroppen med shampoo og skyl efter. Påføringen kan gentages så mange gange, det er nødvendigt-.

Flaske med 500 ml. pris kr. 105,-

Strigling & glans
Strigling & glans

Strigling og glans

Dette produkt omslutter hårene for at gøre det lettere at strigle dem.
Det har også polerende egenskaber og giver pelsen glans. Citronparfume gør produktet behageligt at anvende.

Brugsanvisning:
kom produktet på manen. Børst eller strigle med det samme. Kræver ingen skylning.

Spray med 500 ml. pris kr. 100,-
Spray med 1 l. pris kr. 189,-
Mister 300 ml. pris kr. 125,-

Paskadouce
Paskadouce

Paskadouce

Paskadouce er en sårsalve, der påføres lokalt. Paskadouce styrker hudcellernes naturlige regenerering og hjælper med at lindre kløe. Påføres huden i tilfælde af kløe, snit, afskrabninger eller solskoldet områder ved at massere blidt, indtil produkter er trængt ind. Påføringen kan gentages 3-4 gange om dagen.

Tube med 200 ml. pris i kr. 100,-
Dåse med 500 ml. pris i kr. 189,-
Dåse med 1 L. pris i kr. 299,-

Fås også på spray med 250 ml. pris i kr. 189,-
(anbefaledes til kløe i man og hale etc.)

Paskagal
PaskagalPaskagal

Paskagal er specifikt udviklet til dermatofilose. Paskagal er en emulgeret pomade, der skal påføres lokalt. Den er beregnet til at blive smurt på fx ben, der er særligt udsatte for fugt. Paskagal styrker hudcellerenes naturlige regeneration og hjælper med at lindre kløe. Anbefaledes til hudbetændelse, hudsvamp og muk. Skal påføres huden, således at der dannes et beskyttende lag. Gentag påføringen 3 til 4 om dagen. I fugtigt vejr kan produktet føres på kodebenet, før der opstår skader. Produktet skal opbevares køligt sted.

Dåse med 500 ml. pris i kr. 189,-

Paskacrevace
PaskacrevacePaskacrevace

Paskacrevace er en sårsalve specielt udviklet til revnet hud. Det er en emulgeret salve, som skal påføres lokalt. Paskacrevace styrker hudcellernes naturlige regeneration og hjælper med at lindre kløe. Skal påføres huden, således at der dannes et beskyttende lag. Gentag påføringen 3 til 4 om dagen. I fugtigt vejr kan produktet føres på kodebenet, før der opstår skader. Produktet skal opbevares køligt sted.

Dåse med 500 ml. pris i kr. 189,-

Thermogel
Thermogel

Thermogel

Denne varmende gel vil være din bedste partner denne vinter, for at beskytte din sportshest før og efter træning eller under en konkurrence. Inden træning, kan det anvendes på forskellige steder på hesten, såsom følsomme led eller anspændte muskler, ved at påføre produktet direkte på hesten og massere den berørte del blidt, således at produktet kan trække ind i huden. Gelen vil begynde at varme efter 10 min. og de vil vare i ca. 20 min. og hesten vil således være hurtigere klar til at arbejde og vil i de første minutter være mere afslappet i sine muskler.
Thermogel kan også anvendes efter træning til at give hestens sarte område en omgang massage. Dette produkt er doping-frit (det indeholder ingen capsaicin).

Fås i tube med 200 ml. pris på kr. 89,-
Flaske med 1 l. pris kr. 290,-

Arnica gel
Arnica gel

Arnica gel

Dette produkt er et must have, som har sin plads i enhver striglekasse.
Arnica Montana er en meget berømt plante både for mennesker og dyr, takket være dens mange, forskellige egenskaber, især dens anti-inflammatoriske, smertestillende, kredsløbs- og helbredende (hud) egenskaber. Den kan anvendes både forebyggeende (til sportsfolk, for at gøre musklerne klar til at præstere) og behandlende. Gelen som er beriget med arnica, hjælper med at lindre smerte fra mindre slidmærker, hudafskrab-ninger, stød eller hævelser, takket være dens lindrende egenskaber. Den virker hurtigt uden at være for voldsom. Vi anbefaler, at man påfører gelen direkte på de steder, man ønsker at behandle. Det kan også påføres hestens led, muskler og sener.
Det masseres et par minutter, så produktet kan trække ind i huden. Behandlingen kan gentages så ofte det er påkrævet. Arnica-gel er doping-frit.

Fås i tube med 200 ml. pris kr. 89,-
Flaske 1 L. pris kr. 290,-