Præstationsevne

Paskabooster
Paskabooster

Paskabooster

Paskabooster er en appetitvækkende gel, der giver energi og afhjælper regenerering efter hård træning/konkurrence. Den indeholder et poly-vitaminkompleks med et stærkt indhold af meget let optagelige vitamanier og sporstoffer. Planteekstrakterne i Paskabooster anvendes traditionelt pga. deres evne til at give styrke og regenerer musklerne. Paskabooster indeholder alle de egenskaber, som enhver rytter eller træner søger til de sidste forberedelser før en konkurrence.

Bør anvendes aftenen før, eller 2 timer før en konkurrence.

Dosering 10 ml. pr. 100 kg hest/pony.

Tube med 30 ml. pris i kr. 75,-


Paskatonic booster
Paskatonic booster

Paskatonic booster

Paskatonic indeholder et højt indhold af mineraler og vitaminer, som fremmer de røde blodlegemers syntese. Endvidere indeholder den et højt indhold af jern. Paskatonic styrker leverfunktionen i kraft af sine lipotrope egenskaber. Paskatonic bruges til alle sportsheste i perioder med intens træning og konkurrence eller evt. pelsskifte. Paskatonic anbefaledes til alle heste, der mangler styrke og energi. Produktet administreres direkte i hesten mund ellers spredes over foderrationen.

Dosering 10 ml. pr. 100 kg hest/pony.

Flaske med 1 L. pris i kr. 155,-
Dunk med 5 L. pris i kr. 605,-

Hydratonic gele
Hydratonic gele

Hydratonic gele / elektrolytter gele

Hydratonic gele giver de elektrolytter, der går tabt i sved og overholder samtidig deres forholdsmæssige andel ( Na/K=3, CI/K=5).
Hydratonic gele indeholder bl.a C-vitamin, som styrker muskelapparatets funktion i kraft af sin antioxidant rolle. Hydratonic gele fremmer en god leverfunktion af sin lipotrope faktor (Menthionin). Hydratonic gele er let at bruge i kraft af sin meget appetitvækkende gele. Hydratonic anbefaledes i alle situationer, der giver anledning til meget sved (fx. intens træning, transport, stærk varme). Hesten skal altid have adgang til vand.
Før konkurrence : 1 halv sprøjte morgen og aften.
Efter konkurrence : 1 halv sprøjte efter endt ridt, og gentagelse efter en times tid.
I de efterfølgende dage : 1 halv sprøjte morgen og aften for at opnå en bedre regenerering mellem 2 konkurrencer, der ligger tæt på hinanden.

Sprøjte med 30 ml. pris i kr. 45,- pr. stk.
Kan købes med en pakke a 5 stk. pris i kr. 269,-

Hydratonic flydende
Hydratonic flydende

Hydratonic flydende / elektrolytter flydende

Hydratonic i flydende form er en appetitvækkende væske der giver de elektrolytter, der går tabt i sved. De absorberes optimalt takket være glycin og citronsyre. Hydratonic i flydende form er beriget med dextrose, hvilket tillader at stimulere tørst og give et energitilskud, der kan optages direkte.
Hydratonic anbefaledes i alle situationer, der giver anledning til meget sved (fx. intens træning, transport, stærk varme).
Administreres direkte i hestens mund, eller i drikkevandet eller i foderrationen med en dosis på 50 ml. pr. hest pr. dag. Doseringerne kan fordobles i tilfælde af stærk varme og/eller intens aktivitet. Hesten skal altid have adgang til vand.

Flaske med 1 L. pris i kr. 135,-

Hydratonic pulver
Hydratonic pulver

Hydratonic pulver / elektrolytter pulver

Hydratonic pulver giver de elektrolytter, der går tabt i sved. De absorberes optimalt takket være glycin og citronsyre. Hydratonic pulver er beriget med dextrose, hvilket tillader at stimulere tørst og give et energitilskud, der kan optages direkte. Hydratonic pulver indeholder ydermere C-vitamin, som styrker muskelapparatets funktion i kraft af sin antioxidant rolle.
Hydratonic pulver anbefaledes i alle situationer, der giver anledning til meget sved (fx. intens træning, transport, stærk varme).
Administreres i drikkevandet eller i foderrationen med en dosis på 50 gr. pr. hest pr. dag. Doseringerne kan fordobles i tilfælde af stærk varme og/eller intens aktivitet. Hesten skal altid have adgang til vand.

Dåse med 1 kg. pris i kr. 155,-
Spand med 5 kg. pris i kr. 499,-

Myoselen E 2500
Myoselen E 2500

Myoselen E 2500

Myoselen er specielt beregnet til at fremme udholdenhed og optimere udvikling af muskler. Myoselen har et højt indhold af E-vitamin, C-vitamin og selen, som er antioxidanter, der arbejder sammen for at fremme udskillelse af mælkesyre og således begrænser muskeltræthed. Myoselen er beriget med dextrose og jern, hvilket forbedrer genopretttelsen af kulhydratreserver og fremmer syntesen af røde blodlegemer. Myoselen er ligeledes rig på lysin og aminosyrer, som er uundværlige for udviklingen af muskler. Myoselen anvendes hos : sportsheste med muskler, der skal klare intense kraftanstrengelser. Eller til heste med tendens til apopleksi. Skal blandes med hestens foderration :
- Voksen hest : 30 gr. /hest/dag
- Plage/pony : 15 gr. /hest/dag
- Føl : 10 gr. / hest/dag
Spand med 1,5 kg. pris i kr. 449,-
Spand med 3 kg. pris i kr. 859,-
Spand med 9 kg. pris i kr. 1799,-


Myo Builder
Myo Builder

Myo Builder

Myo builder fremmer udviklingen af muskler. Produktet er et proteinkoncentrat, der tillader at give et tilskud med uundværlige aminosyrer for musklernes udvikling. Koncentratet er beriget med carnitin og levende gær, hvilket fremmer en optimal udnyttelse af rations energitilskud ved at indvirke på fordøjelse og energimetabolisme. Myo builder indvirker både på protein og energi, og bidrager således til at optimere hestens muskeludvikling.
Skal administreres i hestens foderration i mindst 30 dage med en dosis på 50 gr. /hest/dag. Denne dosis kan fordobles i tilfælde af et meget stort behov.

Spand med 1,5 kg. pris i kr. 479,-
Spand med 3 kg. pris i kr. 859,-
Spand med 18 kg. pris i kr. 4199,-