Vitaminer og mineraler

Mineraler til avl

Paskabreeding pellets
Paskabreeding pelletsPASKABREEDING

Paskabreeding er et polyvitamineret mineralsk foder, som er specielt beregnet til alle avlsheste i drægtighedsperioden eller vækstperioden. Indholdet af 11 essentielle mineraler i optimale proportioner samt fedtopløselige og vandopløselige vitaminer favoriserer følhoppernes mælkeproduktion og bidrager til føllets vækst og harmoniske udvikling. Planteekstrakterne forbundet med dette mineral bruges traditionelt til at styrke immunsystemet helt generelt og til at støtte fordøjelsessystemet.

Fås i aromatiserende piller i spand:
5 kg til en pris på kr. 379,-

Paskafoal
Paskafoal

Paskafoal

Paskafoal er et mælkeholdigt fodertilskud i piller specielt beregnet til føl. Det supplerer foderrationer til føl på en fordelagtig måde i kraft af proteiner af høj kvalitet og næringsstoffer, der er uundværlige for føllets optimale udvikling. Paskafoal er beriget med præbiotika og probiotika, som forbedrer fibrenes fordøjelighed i kraft af en stabilisering af tarmfloraen; Paskafoal fungerer som en appetitvækker og ansporer føllene til at indtage fast foder. Det er specielt anbefalet i afvænningsperioden for at fremme en god overgang til fast foder.

Paskafoal er granuleret og fås i spand

10 kg, pris kr. 599,-

MINERALER TIL SPORT

Paskamine
Paskamine

Paskamine

Paskamine er en polyvitamineret mineralsk ernæring, rig på E-vitamin og C-vitamin samt planteekstrakter og er specielt egnet til atletiske heste.
Paskamine har et Ca/p forhold = 3,5 som er egnet til foderrationer med et stort kornindhold.
Paskamind indeholder ligeledes vitaminer af gruppen B og stoffer, som favoriserer en god leverfunktion (sorbitol, cholin, planteekstrakter.
Paskamine piller er beregnet til atletiske heste, når de skal træne og især til heste, der får meget kornholdige foderrationer. Det daglige fodertilskud kan suppleres med Paskabooster i forbindelse med konkurrence og intensiv træning.

Brugsanvisning:
100 g pr. hest pr. dag. Reducér dosisen med 50 g pr. hest pr. dag, hvis hesten fodres med fuldfoder.
Paskamine fås i spand med:
5 kg. Pris kr. 379,-


Mineraler til døgnfold / stald

Paskabloc form
Paskabloc form
Paskabloc Form

Paskabloc Form er beriget med præbiotika, som favoriserer et velfungerende fordøjelsesapparat. Fruktooligosakkarider styrker udviklingen af tarmfloraen, mannooligosakkarider spiller en rolle ved at forhindre patogene mikroorganismer i at hage sig fast i værtens tarmvæg.

Brugsanvisning:
Sæt 1 sten op pr. hest og pr. boks, eller 1 sten til 5 heste og/eller ponyer udendørs for et gennemsnitligt forbrug på 50 til 100 g pr. dyr og pr. dag.

6 kg blok med smag af æble. Pris kr. 105,-